Jaakon pelireissu Las Vegasiin

Jaakon pelireissu Las Vegasiin

Jaakko se vaan jaksaa painella ympäri ämpäri pelailemassa kaikenlaisissa paikoissa. Viime viikolla oli ilo ja kunnia lähteä mukaan Jaakon matkaan kun hän suuntasi pelimaailman mekkaan, eli Las Vegasiin. Huh, olipahan reissu. Siellä sitten oltiin yhteensä 10 päivää reissussa. Kyllä oli hieno paikka, ei voi kyllä muuta sitten sanoa. Uskomatonta reissusta teki myöskin se, että Las Vegasissa oli kyllä niin uskomattoman kuuma.

Verrattuna suomen oloihin Las Vegas on jollain tavalla kuin satumaa. En ite oikein ymmärtänyt edes että mistä on oikein kyse. Oli niin epätodellinen olo kun laskeuduimme Amerikkaan. Oli ensimmäinen kerta kun olin Amerikassa. Jaakko onkin ollut sitten useamman kerran jo Amerikassa. Olen itse kehitellyt hänelle mahtavan kutsuma nimen Jaakolle. Se ei ole paska Jaakko, kuten monet kateelliset ovat povanneet, vaan Amerikan Jaakko.

Tämä Amerikan Jaakko on kyllä sellainen veijari samalla kun pelaa että alta pois! Siellä se ensimmäisenä suuntasi baariin hakemaan itselleen drinkkiä. Tämän jälkeen juttelimme Jaakon kanssa vähän niitä näitä pelaamisesta. Samalla kävimme läpi päivän budjettia. Uskallammeko pelata heti suurilla panoksilla? Aluksi kävimme vähän mielenkiinnon vuoksi pelailemassa vähän automaatti pelejä. Tämän jälkeen suuntana oli pöytäpelit ja baccarat. Uskomatonta kyllä, satuin osumaan ja voitin baccarat pelistä jopa jonkun verran! Olin todella yllättynyt. Tämän jälkeen suuntana oli muut pelit kun pokeri pelit. Seuraavassa artikkelissa lisää pokeri peleistä joita kohtasimme Las Vegas reissulla! Hauskaahan se oli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *