Seinäjoelta löytyy huimapäisen hauska Duudsonipark

Duudsonit puistossaan
Kaikki ovat varmasti vuoteen 2017 mennessä kuulleet Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan kasvateista Duudsoneista, joiden tunnettuus maailmalla lähti liikeelle hauskoista pikku jipoista ja jekuista. He tekivät kaikenlaisia jekkuva ympäri Etelä-Pohjanmaata, ja luonnollisesti keskuksena toimi mikäs muukaan kuin Seinäjoki. Pienistä jekuista syntyi pikkuhiljaa nettihitti, ja hulvattomat, e vileä niin laadukkaat, kotivideot pääsivät valtakunnallisille televisioruudille. Suosion ja julkisuuden myötä heidät huomasivat muutkin kuin paheksuvat eteläpohjalaismuorit ja vaarit, ja heisdtä kiinnostuttiin jenkeissä asti. Tähän päivään mennessä he ovat tehneet yhteistyötä monenmoisten eri tahojen kassa, ja ovat olleet mukana monissa televiosoformaateissa sekä tapahtumissa viihdyttämässä ja isäntänä. Tämän lisäksi Duudsonit ovat halunneet perustaa omaan rakkaaseen kaupunkiinsa, Seinäjoelle, maailman ensimmäisen Duudsonit Activity Parkin eli DAPin.

Mikä on Duudsonit Activity Park?

Duudsonit activity park on vuonna 2014 avattu sisätiloissa oleva aktiviteettipuisto kaiken ikäisille ja kokoisille temmeltäjille. Vaikka Duudsonit saattavat monen mielestä, etenkin vanhempien ihmisten näkökulmasta, olla paheksuttuja persoonia, jotka vain tekevät tyhmiä temppuja, on heillä silti selvästi sydän kohdallaan. He haluavatkin edesauttaa etenkin lasten liikkumista ja innostumista urheilusta ja yhdessä touhuilusta ja puuhailusta. Duudsonit Activity Parkissa lapset (ja aikuisetkin) pääsevät kokeilemaan monenlaisia urheilulajeja ja temppuratoja. Siellä pääsee muun muassa harjoittelemaan pesäpalloa ja mittari laskee, kuinka lujaa lyöt palloa. Lisäksi puistosta löytyy ammattilaistrampoliineja, joilla pääset harjoittelemaan superkorkeita pomppuja. Pääset pomppaamaan suoraan volttimonttuun trampoliinilta! Huimapäisemmille puistosta löytyy myös ramppi, jolla pääset hyppyrimäisesti hyppäämään pyörällä volttimonttuun. Perältä löytyy myös skeittipuisto, jonne pääset potkulaudalla huristelemaan. Lisäksi puistossa pääsee kiipeilemään ja roikkumaan naruista ja renkaista, sekä kokeilemaan liaaniliukua. Pienemmille löytyy liukumäkiä ja pienempi trampoliini.

dap
Touhuilun ohessa pääset myös lataamaan omia akkuja

Puistossa tulee varmasti hetken touhuilun jälkeen hiki sekä nälkä, ja sieltä löydätkin Pirttihirmu -ravintolan, josta löytyy pientä evästä ja isoa purtavaa niin pienen ihmisen kuin aikuisenkin makuun. Tämä Seinäjoen teollisuusalueella, pari kilometria keskustasta sijaistseva puisto onkin monipuolinen keskus koko perheen hauskuuteen! Nykyään seinäjokiset lapset voivat mennä myös liikunnalliseen päiväkotiin Duudsoni Parkin päiväkoti JUMP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *